Spread the love

Amerikan otomobil üreticisi Ford’un en çok tercih edilen modellerinden olan Focus, makyajlanan yeni versiyonuyla Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’na hazırlanıyor.

Hatchback ve Stationwagon karoserleri üzerinde yapılan yeni makyajla daha keskin hatlara sahip olan Focus’un yenilenen ön tasarımının yanında yeni motor seçenekleri de sunuluyor. 150 HP ve 180 HP’lik iki versiyonla sunulacak 1.5 litrelik Ecoboost motorun yanı sıra, 95 HP ve 120 HP güç üreten ve yine iki versiyonu bulunan 1.5 litrelik TDCi ünite de seçenekler arasında yer alıyor. Ayrıca 3 silindirli 1.0 EcoBoost motorda 100 HP ve 125 HP olmak üzere iki versiyonla sunulacak. Bütün motor seçenekleri, 5 ve 6 ileri manuel şanzımanlar ile 6 kademeli otomatik ve yine 6 kademeli PowerShift şanzımanla beraber alınabilecek.

Mart ayında düzenlenecek olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak olan makyajlanan Ford Focus’un önümüzdeki günlerde Türkiye’de satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Hazırlayan : Yiğit Turantekin

 

Did you like this? Share it:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Instagram did not return a 200.

Bizi Takip Edin.