Spread the love

Tüm güçlü noktalarını koruyarak yenilenen 3008, yeni farlarıyla simgelenen çağdaş tasarımını zarafetle taşıyor.

Peugeot 3008 güçlü karakteri ve tüm dünyada 500 bin adetin üzerinde toplam satış ile hedeflerini %50 aştı ve başarıyı yakaladı. Bu ‘Crossover’ model, hatchback, SUV ve MPV’lerin en iyi özelliklerini bir araya getirerek tüm bu segmentlerin de ötesine geçti. Modernliği, Peugeot tasarım gücüyle SUV’ların üstünlüklerini birleştirme kapasitesinde, sürüş keyfi ile işlevselliği bir araya getirme yeteneğinde yatıyor. Çok yönlü ve çok amaçlı olan bu model tüm bu özelliklerini farklı kullanım şartlarında ortaya koyuyor. Kokpit tasarımı ve teknolojik donanımları, sınıfının en üst düzeyindeki dinamik özellikleri vesunduğu benzersiz sürüş deneyimi ile sürücüsüne keyif ve heyecan veriyor.

Sağlamlık daha ilk bakışta güven veren korumalar ve hassas birleşimlerde kendini gösteriyor. Özgün kıvrımlara sahip çamurluklar, paslanmaz çelikten marşpiye ve kasa altları gövdeyi çevreliyor. Bunların üzerindeki ışık oyunu ise aracın SUV kimliğini ortaya koyuyor. 3008 hafif fakat güçlü jantların üzerine oturuyor. Parıltılı çubuklar jant kollarını incelikle vurguluyor.

Peugeot logosu bu zengin ve prestijli ön yüze hakim. Logonun izinden doğan hareket ön cam ve tavan ile doğal olarak birleşen kaputu boydan boya kat ediyor. Tavanın geniş hareketi rahat ve ferah iç mekanla ilgili ipuçları veriyor. Camın üst çerçevesi, marşpiye ve dikiz aynası yuvaları üzerindeki krom dokunuşlar modelin yüksek kalite seviyesini ortaya koyuyor.

Müşterilerin 3008’lerini zevklerine göre seçmeleri için, aralarında yeni Mercan kırmızısı ve üç katlı inci beyazı olan dokuz yeni renkten oluşan geniş bir renk yelpazesi beğenilerine sunuluyor.

Yeni Peugeot 3008 , 1,6 e-HDi 115 HP, ETG6 otomatik vites kutulu (Efficient Tronic Gearbox) motor seçeneği ile sunuluyor. Stop&Start sistemine sahip bu motor 4,2 lt/100km yakıt tüketimi ve 110 g CO2/km’den itibaren sunduğu emisyon değerleri ile dikkat çekiyor.

Yeni Peugeot 3008, Mart ayından itibaren 1,6 e-HDi 115 HP (ETG6) motor seçeneği ile Türkiye pazarına sunuldu.

Hazırlayan : Yiğit Turantekin

Did you like this? Share it:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Instagram has returned invalid data.

Bizi Takip Edin.